Ciao! Welkom op de site van 'Agriturismo Borgo di Cortona' in Toscane

‘Borgo di Cortona’, een nieuwe naam, een vertrouwde plek! Op ruim 4 hectare vindt u onze agriturismo (boerderij) met toeristische accommodaties en kampeerplekken.
Gelegen op de heuvelflanken van Cortona, met een fantastisch 40 km ver uitzicht over de ‘Val di Chiana’. Hartje Toscane, het echte Italie!
Voor een heerlijk ontspannen verblijf omringd door olijfbomen, maar ook voor de directe nabijheid van de levendige stad Cortona bent u hier op het juiste adres, en welkom!

We hebben 4 appartementen beschikbaar, variërend van 4 tot 7 personen. Allemaal stijlvol ingericht, met heerlijke bedden en nieuwe badkamers.
Ook verhuren we een landelijk gestylde caravan met veranda, heerlijk easy kamperen. En voor de tentkampeerders zijn er twee ruime kampeerplekken met ieder een eigen buitenkeuken. We gaan niet voor luxe, hier tussen de olijven is het comfortabel en puur rustiek kamperen.

“Cortona, een unieke stad in Toscane. Bruisend, authentiek en culinair zeer ontwikkelt. Een cosmopolitan sfeer. Mede dankzij de aanwezigheid van drie Amerikaanse faculteiten. Vanaf onze locatie bent u binnen 10 minuten in het centrum. Hier wordt nog volop geleefd door de authentieke bewoners, zomer en winter is het er mede daardoor altijd levendig.
Mooie winkels en galerieën, een supermarktje, groenteboer, slagerijen en talloze bars en restaurants.
Kerken, een klooster en musea. Zelfse een kringloopwinkel ontbreekt niet.
Ook de jeugd -van klein tot middelbare school en de universiteiten- is volop aanwezig. Het bruist op het Piazza! Cortona, ci piace!”