Share
johannes en jolanda

2021, the best has yet to come!

Felice anno nuovo, Happy new year!

Wat kijken wij weer uit naar een nieuw jaar, een nieuw voorjaar en een nieuwe zomer. Samen met jullie, onze gasten, genieten van datgene wat Italië zo uniek maakt. Samen genieten van ontspanning en inspanning.

We beginnen alweer aan ons derde seizoen onder de Toscaanse zon, wat een droom!

In gedachten wandelen we alweer met de vroege vogels onder onze gasten over smalle Romeinse bergpaden naar het dan nog slaperige stadje Cortona voor het inmiddels traditionele maandmorgen ontbijtje. Of we dromen van de heerlijke typisch Italiaanse lunch aan lange tafels onder de druivenranken…. om nog maar te zwijgen van de braai avonden. Food, (ontspanning) is echt een thema dat bij ons past!

Gaat het dan alleen maar over eten bij ons? Nee hoor, lees snel verder!

Net zo gaaf is het als we de twinkeling in de ogen zien van de sportieve mountainbiker die weer een nieuwe route heeft ontdekt en die deze ontdekking bij terugkomst vol enthousiasme met ons deelt.

En wat te denken van dat stel dat na een enorme klim het cafe heeft bereikt dat boven ons terrein gelegen is, die daar heerlijk koffie dronken en door gingen naar een oud klooster om vervolgens een eigen route terug te vinden die ook wij nog niet kenden. Daar worden we nou echt blij van!

Een spontane wandeltocht naar de oude watermolen is ook heerlijke wandeling zonder klimmen. Wie zin heeft loopt mee.

Ben je meer van het wielrennen? De klimmers komen hier zeker aan hun trekken, wat een uitdagende rondes zijn er te vinden, stevige passen en prachtige vergezichten.

Liever ietsje meer relax? Een heerlijk rondje om het meer op je gewone fiets is ook een favoriete activiteit, lekker een dagje fietsen, onderweg lunchen in een mooi stadje en rustig aan genieten. Actie, (inspanning) is een ander thema waar we dol op zijn!

Hou je echt van natuur en dieren? Er valt hier zoveel te zien! Reeën, wilde zijnen, stekelvarkens, slangen, vossen,roofvogels, wolven, dassen, landschildpadden, kippen, een kat en een hond. kom jij een dier ontdekken die we nog niet hebben gespot? Er zijn er vast nog meer hier in de heuvels.

We vertrouwen erop om vanaf Pasen weer gasten te kunnen ontvangen en zien er naar uit jullie te ontmoeten!

Kijk voor de (nieuwe) accommodaties en tentplekken die we bieden op onze gloednieuwe site! www.borgodicortona.com

We hebben er zin in, a presto!

Jolanda en Johannes

Jolanda en Johannes

Jolanda en Johannes

We reageren altijd!

We zijn morgen weer terug!

Jolanda en Johannes
Hi 👋
Jolanda hier, hoe kan ik van dienst zijn?
WhatsApp