Share
johannes3

De eerste twee weken under the tuscan sun….

Wat vliegt de tijd! Johannes is al 3 en halve week in Cortona en ik ben er ook al twee weken. Het lijkt veel langer…

Als vrienden of familie  ons bellen vragen ze altijd wat we aan het doen zijn. Tja…. vooral veel en hard werken….. We staan elke ochtend om zes uur op. Dan begint Johannes met het schoonmaken van het zwembad, ik geef alle planten water. Daarna gaan we samen een cappuccino drinken. We zijn niet voor niets naar Italië vertrokken!             Hierna verder met allerlei klusjes; appartement inrichten, caravan schoonmaken en inrichten. Muren verven in het restaurant, de receptie en toiletten. Buitenmuren verven. Een sanitaire ruimte maken voor de camping. De gemaakte douchehokjes verven. Buitenkeuken timmeren. Leren hoe de pizza oven werkt en nog veel meer.

Ook arriveerden er nog  twee nieuwe bewoners… Pip en Janneke. Twee hele mooie lieve kittens. Skip (onze hond) is inmiddels al vriendjes met de kittens, Perra (onze kat) moet nog wel een beetje wennen aan de twee nieuwe drukte makertjes…

 

Dinsdag hadden we een primeur. De eerste pizza-avond van het seizoen! Johannes was met Jeroen, onze kok, druk bij de pizzaoven, verser krijg je de pizza’s niet 🙂

Afgelopen woensdag zijn onze eerste gasten weer naar huis gegaan na een vakantie van twee weken. De kop is eraf. Het was enorm leuk om hier gasten te ontvangen en om te zien dat ze net zo van deze plek genieten als wij dat doen.

Onze eerste camping gasten zijn ook gearriveerd. Ze hebben een heerlijk plekje bij de beek gevonden. De hele dag schaduw, waar ze erg blij mee zijn.

Komend weekend komen ook de eerste gasten in de caravan. Dan zitten we vol!

Al met al kunnen we zeggen dat het twee enorm drukke weken waren maar ook enorm leuk! La vita e bella…

Jolanda en Johannes

Jolanda en Johannes

We reageren altijd!

We zijn morgen weer terug!

Jolanda en Johannes
Hi 👋
Jolanda hier, hoe kan ik van dienst zijn?
WhatsApp