Share
21

Under the Tuscan sun….

Vanaf 15 juli gaan wij, Jolanda en Johannes Dijkhof, wonen en werken in ons geliefde Italië.

Een droom komt uit, een avontuur begint!

Na jaren dromen, zoeken, en plannen maken gaat het nu dan eindelijk echt gebeuren.

 

We hebben een prachtige 19e eeuwse boerderij gevonden die is gelegen op de heuvelflanken van Cortona.

Natuur en cultuur, zij aan zij. Vanaf ons terrein zie je in de verte Villa Bramasole liggen, Brama=hartstochtelijk, Sole=zon. Het beroemde huis van de Amerikaanse schrijfster Frances Mays, bekend van de bestseller ‘Under the Tuscan sun’.

 

Geniet in de morgen van het ontwaken op onze agriturismo, neem een verse cappuccino  en wandel vervolgens 3,5 km over oude Romeinse paden naar Cortona. Of spring op een Elektrische huurfiets en zoef naar de oude stad in slechts 15 minuten. Natuurlijk kan je ook  met de auto, in slechts 6 minuten ben je al op de centrale parking waarna je binnen 3 minuten midden in het auto luwe centrum bent.

 

Cortona, de stad waar we als een blok voor zijn gevallen. Als echte boerderij bewoners in Nederland wilden we er graag vlakbij wonen.

De rust van de heuvels -met weids uitzicht over de Val di Chiana- en de directe nabijheid van een enorm levendige stad.

Het beste uit twee werelden. Zeg nou zelf, wie wil dit nou niet?

 

Binnen een half uur ben je in het mooie Arezzo of Perugia. Binnen een uur in Siena, of Florence. Terwijl Lucca en Pisa  in ruim twee uur goed te bereiken zijn.

Op slechts 5 kilometer van onze agriturismo is het station, vanaf hier ben je binnen twee uur in Rome en binnen drie kwartier in hartje Florence.

 

Toscane, de meest geliefde provincie van Italie, en niet voor niets. Kom, kijk, proef, verblijf en beleef. We gaan jullie graag ontmoeten!

 

Jolanda en Johannes

Jolanda en Johannes

We reageren altijd!

We zijn morgen weer terug!

Jolanda en Johannes
Hi 👋
Jolanda hier, hoe kan ik van dienst zijn?
WhatsApp