Over ons

1559229394

Ciao!

Wij zijn Johannes en Jolanda Dijkhof.

Al heel lang zijn we dol op Italië.
Daarom kochten we enkele jaren geleden een casco-penthouse aan het Como-meer.
We hebben dit samen met lokale Italianen afgebouwd. We genoten enorm van het contact en van het project en deden ons vakantiehuis in de verhuur. Het liep meteen goed. Het was zo leuk dat we besloten in Italië te willen wonen en werken! Het begin van een lange zoektocht, wordt het Le Marche, Umbrië of toch Toscane? Nu is het zo ver, een eigen Agriturismo, in het echte Italië: Toscane.

Jolanda haar vorige baan was juf op een basisschool. Johannes had twee fietsenwinkels, één in Groningen en één in Zwolle. Nu is het tijd voor en nieuw avontuur.

We genieten dagelijks van het heerlijke pure buitenleven in dit mooie deel van Italië. We blijven ons verwonderen over alles wat de natuur in de vier seizoenen biedt en delen dit graag met jou! Tijdens de avonden waar je gezellig mee kunt eten gebruiken we zoveel mogelijk de biologische groentes die we in onze eigen tuin verbouwen. Heerlijk en puur!

Heb je zin in een mooie wandeling, zoek je een goed restaurant, wil je een dag scooter rijden of op pad met een klassieke fiat 500? We helpen je graag op weg.

We beginnen nu alweer aan ons vijfde seizoen, we zijn er klaar voor en we zien er naar uit jullie te ontvangen. Voel je welkom!

Jolanda en Johannes

Jolanda en Johannes

Jolanda en Johannes

We reageren altijd!

We zijn morgen weer terug!

Jolanda en Johannes
Hi 👋
Jolanda hier, hoe kan ik van dienst zijn?
WhatsApp