Share
8499e556 3355 4c72 9670 0dda86d756a8

Borgo di Cortona, we gaan vrolijk verder!

Gebeurd er nog wat in Italië?  Deze vraag krijgen we geregeld. Ook nu, terwijl wij even in Nederland zijn, wordt er hard doorgewerkt om ons mooie plekje nog mooier te maken. We praten jullie graag even bij!

Antonio, de timmerman werkt aan de badkamer inrichting en de balustrades. Vasco, onze aannemer, zorgt voor een mooie tegelvloer buiten rondom de nieuwe appartementen en vervangt al het voegwerk van de gevels van het hoofdgebouw die nog niet gedaan waren. Een forse klus, eerst alles afbikken, dan de oude voegen eruit krabben en vervolgens mooie, nieuwe voegen aanbrengen in de juiste kleur, ” Toscaans zandgeel”. Wat zijn we er blij mee, en best een beetje trots op.

lunch

Ook de moestuin is alweer omgeploegd, de uien zijn gepoot en we kunnen niet wachten tot de paprika en tomatenplantjes de grond in kunnen. Dat zal begin mei gebeuren. Hoewel het overdag al vaak rond de 20 graden is kan het in de nacht nog flink afkoelen. Dus nog even geduld…

Over ruim een maand hopen we terug te zijn op ons fijne plekje, we kunnen niet wachten.

Wat zijn we enorm blij met al die goedwillende Italianen die zich gevraagd en ongevraagd bekommeren om onze Agriturismo.

De buurvrouw voert dagelijks visuele inspecties uit door op een kist te klimmen en zo uit het raam kijkend de boel te inspecteren. Haar raam zit nogal hoog vandaar die kist…

Vasco komt 2 keer per week langs om de brievenbus te checken en om te kijken of er geen lekke leidingen zijn.

Jeroen, onze Zuid-Afrikaanse vriend, doet de controle van het groene deel, hij inspecteert de groei van het gras en rapporteert ons daar nauwgezet over. Inclusief bemoedigende woorden: Friends, weet dat er veel werk op jullie wacht!

Dit is voor ons reden om Vitorio te bellen, hij gaat dan het gras weer te lijf!

Wat zijn we blij met al deze nieuwe vrienden, we missen ze enorm. Tegelijkertijd is het heerlijk om hier in Nederland even echt de tijd te hebben voor onze vrienden en familie. Maar toch, de Italiaanse lente lonkt…

En hoe gaat het met de boekingen vragen veel mensen zich af?

We zijn blij dat we al best aardig wat reserveringen hebben, mensen willen zo graag op vakantie naar Italië merken wij. Om je een beeld te geven, van 17 Juli tot 14 Augustus zijn we zo ongeveer volgeboekt. Tot half Juli is er nog voldoende ruimte! Vanaf 14 Augustus hebben we nog wat ruimte, maar ook voor deze weken druppelen de aanvragen binnen.

 

uitzicht

Als we terugkijken naar vorig jaar zien we dat rond Juni de mensen weer konden reizen. Daar gaan we ook nu van uit.

Mocht iemand nog een werkplek met goede WIFI willen, graag maken we een passend voorstel om bijvoorbeeld de maand Mei of Juni op onze Agriturismo te verblijven en te werken vanaf een unieke plek!

Samen vakantie vieren, elkaar ontmoeten, cultuur snuiven, lekker stevig wandelen, berg op en af fietsen, een frisse duik nemen, heerlijk samen borrelen, pizza eten, een Zuid Afrikaanse Braai meemaken met vlees uit de vallei, en grenzeloos genieten.

 

 

Al deze ingrediënten komen samen op 1 plek, Agriturismo Borgo di Cortona.

Wij kunnen niet wachten, voel je welkom! Vragen? Stel ze gerust. Per mail, via de site of per App op 06-52 33 52 12

Groet en tot ziens, Jolanda en Johannes

 

 

Jolanda en Johannes

Jolanda en Johannes

We reageren altijd!

We zijn morgen weer terug!

Jolanda en Johannes
Hi 👋
Jolanda hier, hoe kan ik van dienst zijn?
WhatsApp