Share
c550eb22 f1ac 45bb 8d33 5f8b6669af7b

Seizoen 2022 is begonnen!

We zijn begonnen, inmiddels zijn we alweer lekker op weg in het vakantieseizoen van 2022.

Een jaar waarin we voor het eerst ook het voorseizoen meemaken. Een mooie ervaring.

Al vanaf pasen is het gezellig op onze Borgo, de appartementen zijn gevuld, mensen ontdekken de omgeving en genieten van de relatieve rust die er nu nog heerst in de dorpen en steden. Voorseizoen, een mooie kans om Toscane te ontdekken.

Ons nieuwe zwembad is opnieuw vertraagd, inmiddels zijn we ruim 2 jaar onderweg in het traject van vergunningen. Zoals het nu lijkt gaan we in oktober dan echt beginnen… Het oude bad is inmiddels weer open en moet nog 1 seizoen mee, een hele technische uitdaging.

De barbecue/braai avond heeft een nieuwe invulling gekregen. We gaan  op deze avond hamburgers bakken en een topping bar maken, hier kan je zelf je vers gebakken hamburger afmaken, broodje, huisgemaakte sauzen en toppings.

Een leuke nieuwe activiteit is een lunch picknick op het terrein van een kaasmakerij. Met uitzicht op Montepulciano genieten van wat je zelf het uitgezocht in het winkeltje van de kaasmakerij. Super! Kaas, vleeswaren, jam honing, wijn enz.  Een aanrader!

De olijfgaard is opnieuw voor een deel opgeschoond, na 20 jaar verwaarlozing was het een half bos geworden. In december zijn we met hulp van vrienden en zonen begonnen om weer een stuk te ontginnen. Wat een verschil, we zijn er super blij mee.

We zien er naar uit jullie te ontmoeten dit seizoen, a presto!

Jolanda en Johannes Mei 2022

Jolanda en Johannes

Jolanda en Johannes

We reageren altijd!

We zijn morgen weer terug!

Jolanda en Johannes
Hi 👋
Jolanda hier, hoe kan ik van dienst zijn?
WhatsApp