Activiteiten in de omgeving

Lekker een avondje weg, Gin proeven op 10 minuten loopafstand? Iets boven onze Borgo vindt je Vila Hugo, thuisbasis van Sabatini Gin. Elke donderdag vrijdag en zaterdag kan je hier terecht. Eerst een rondleiding langs Toscaanse de kruiden die ze gebruiken bij de gin productie.Vervolgens een Tasting van verschillende gins en een cocktail. Lekker hapje erbij en genieten van een geweldige ambiance en vergezichten.. Reserveren is noodzakelijk, app in het Engels naar Dario Bonomelli. 0039 3343546202

Wandelen en zwemmen

Een mooie wandeling langs de helderblauwe rivier Elsa met verschillende watervallen. Kom tot rust in deze prachtige natuur. Neem een picknick én je zwemkleding mee!

Picknick op een kaasboerderij

Een heerlijke lunch op een kaasboerderij met uitzicht op Montepulciano. Vul je mandje met lekkere kaas, vleeswaren, wijn, jam en honing, zelf uitkiezen en een plekje zoeken op het terrein. Er zijn veel verschillende zitjes. Echt een leuke ervaring! www.caseificiocugusi.it Kaasboerderij Cusugi Via della Boccia 8 53045 Montepulciano 0039 0578 757558
Shoppen in het outlet-centrum. 140 winkels, dus keus genoeg!
Relaxen op het water? Dat kan! Op 20 minuten van de agriturismo ligt Lago Trasimeno. Hier kan je een dag(deel) een bootje huren en heerlijk varen op het één na grootste meer van Italië. In het meer liggen drie eilanden, waarvan je er twee kan bezoeken.

Antiekmarkt in Cortona

Route naar: Cortona

Elke 4e zondag van de maand is er een leuke, kleine antiekmarkt op Piazza Signorelli in Cortona. Leuk om even heerlijk rond te scharellen tussen alle kraampjes.