PCR-test en snel test in Toscane, Cortona. Italië

PCR-test regelen in Toscane

Op vakantie in  Toscane in Italië is fantastisch. We hebben allemaal al weer zin om op reis te gaan.
De barretjes en restaurants zijn al weer open, de winkels en ijssalons zijn al weer klaar om u te ontvangen.
Tijd om volop te genieten van uw vakantie. Echter is soms voor de terugreis een PCR-test of snel-test vereist. Om er voor te zorgen dat u volop kunt genieten hebben wij al uitgezocht waar u zich kunt laten testen in de omgeving van Cortona.

Hoe regel je de PCR-test in Toscane?

Voor de PCR-test in Cortona kunt u makkelijk en eenvoudig een afspraak maken bij Centro diagnostico Val di Chiana. Via della Farniole 24, 52045 Foiano della Chiana (AR). U kunt gewoon bellen: tel. nr.: 0039 575641106  Ze spreken perfect Engels.
Tip! Maak op tijd een afspraak.
Zorg dat u op het moment van afspraak aanwezig bent. Rechts van het gebouw staat een witte container. U wacht gewoon buiten of in de (container) wachtruimte. Op uw beurt wordt uw geroepen. Documentatie wordt ingevuld (paspoort mee nemen) en test afgenomen. Binnen in het hoofdgebouw kunt u betalen. De volgende dag ontvangt u per email het testrapport.

Hoe regel je de snel-test in Toscane, Corona?

Een snel-test is in Toscane makkelijker geregeld dan in Nederland. Gewoon bij de meeste apotheken.
Bij een verblijf in Cortona of omgeving ga je gewoon naar de Apotheek in de hoofdstraat van Cortona. De Farmacia Centrale in de Via Nazionale, 38, 52044 Cortona. Binnen 15 minuten uitslag. Vergeet niet je paspoort mee te nemen!

Een leuk dagje uit!

Wist u dat naast het PCR-test locatie een mooi en groot Outlet centrum is? Dus maak meteen een leuke ochtend of middag van uw PCR test. Het Valdichiana Outlate Village is een van de aller mooiste Outlets van Toscane! Hier kunt u goedkoop de mooiste merkkleding kopen. U kleine kinderen kunnen spelen in het speelparadijs.

Uniek verblijf in de Toscane

Volop genieten van de Toscane met Nederlandse gastvrijheid.
Eindeloze olijfbomen, pizza’s eten uit de originele houtoven en plonsen in een verkoelend zwemband.
Alles te vinden bij Agriturismo Borgo di Cortona. We verwelkomen u graag!