Share
uitzicht

We gaan weer verder, andiamo!

Andiamo, we gaan!

Onverwacht waren we afgelopen weken een tijdje in Nederland terug, maar zaterdagmorgen om half acht vertrokken we vanuit Zeeland op weg naar huis. Italië.

We gaan, we gaan weer verder. En we hebben er zin in! Zaterdag 6 Juni was het zover.  Na een periode van bezigheden in Nederland reden we zonder enige grenscontrole in 15 uur vanuit Zeeland naar België, opnieuw Nederland, Duitsland, Zwitserland en dus Cortona,  Italië. Thuis.

We zijn zo blij weer thuis te zijn, wat een prachtplek, en wat een lieve leuke mensen, ook hier!

De natuur is zo overweldigend mooi, alles bloeit, loopt uit en is intens qua kleur en geur.

Hoe is het nu in Italië? Deze vraag horen we veel.

Hier in Toscane, een boeren regio, is het echt super ontspannen. Iedereen is relax en tevreden. Er waren hier dus ook bijna geen Corona gevallen, vijf in de hele gemeente om precies te zijn. Een hele andere werkelijkheid dan de mediaberichten ons deden geloven. Heel Italië leek even zwaar getroffen. Een compleet ander beeld dan de werkelijkheid.

Vol vertrouwen kijken we dan ook naar het vakantie seizoen dat voor ons ligt. De terrassen zijn open, de barretjes  serveren weer heerlijke koffie en uit eten gaan is ook weer normaal. Onze Agriturismo ligt in de heuvels, is kleinschalig en toch vlakbij de levendigheid die Italië ook zo leuk maakt.

Het beste van twee werelden dus. Daar zijn we blij mee, dankbaar voor en dit delen we graag komend seizoen met jullie!

Doordat de boekingen stil hebben gelegen en door enkele annuleringen van mensen die het onzekere lastig vonden hebben we nog ruimte deze zomer.

Lijkt het je leuk te komen? Dat kan!

Vanaf 27 juni is er plek, neem contact op voor de mogelijkheden!

 

Jolanda en Johannes

Jolanda en Johannes

We reageren altijd!

We zijn morgen weer terug!

Jolanda en Johannes
Hi 👋
Jolanda hier, hoe kan ik van dienst zijn?
WhatsApp